Over mij

Student met een hart voor ondernemen, en een passie voor helpen!

 

Ja, je leest het goed; ik ben inderdaad nog maar een student! Maar goed, laten we bij het begin beginnen!

Mijn naam is Job. Job Jasper Hendriksen, zoals ik voluit heet. Ik studeer op dit moment Podium- en evenemententechniek aan het Creative College te Utrecht.
Ik zit momenteel in mijn tweede jaar, van de in totaal 3 jaar durende opleiding. Je zou dus kunnen zeggen dat ik al weer bijna klaar ben, maar zo voelt het gelukkig nog niet!

Ondanks dat ik nog studeer, heeft mij dat niet tegen gehouden om m’n eigen bedrijf op te richten! Ik wil deze wereld ontdekken! Daarnaast merkte ik dat er zo veel vragen zijn omtrent het oprichten van een eigen bedrijf, en daar wil ik mensen graag mee helpen. Zeker omdat ik in oktober 2017 mijn eerste bedrijf heb opgericht; De Theatertechnicus. Hierdoor weet ik hoe het opzetten van je eigen bedrijf werkt, wat er voor nodig is, en welke obstakels je tegen kan komen. En die kennis wil ik graag met andere delen!

Verder ben ik op 22 maart 1999 geboren te Amersfoort. En mocht je mij nou in een paar woorden moeten omschrijven, kijk dan even in de WordCloud hieronder šŸ˜‰